برنامه یکصد و پناه و پنجم

دیدگاه های علامه حلّی و حقوق ملل

دکتر میرمحمدی در این سخنرانی که در سال ۱۴۰۱ ایراد شده است، ضمن بیان تاریخچه‌ای از شرایط زمانه و فعالیت‌های علمی شاخص علامه حلی (رض)، برخی از آثار ایشان از جمله کتاب تذکره الفقهاء و فصول مختلف آن را معرفی و شرح می‌نمایند و در ذیل آن مباحثی از جمله مسائل مرتبط با ملل غیر مسلمانان، محدودیت‌های زمانی و مکانی جنگ، شرایط امر به معروف و نهی از منکر و… را طرح کرده و مشخصا نظر علامه حلی در باب مقاتله یک بار در سال را به مانورهای نظامی امروزه تعبیر می‌نمایند. همچنین در این برنامه دکتر سعید رهایی عضو هیات علمی دپارتمان حقوق دانشگاه مفید که دبیری این نشست را بر عهده داشتند دیدگاه‌های موجود پیرامون شخصیت و نظرات علامه حلی (ره) را تفصیلا بیان می‌دارند. در پایان جلسه هم پرسش و پاسخ‌هایی پیرامون موضوع بحث طرح می‌گردد.
الهیات
دیدگاه های علامه حلّی و حقوق ملل