برنامه دویست و یکم

خانواده ایرانی، چالش ها و راهکارها

دکتر صالحی امیری در این سخنرانی که در سال ۱۳۹۷ ایراد نموده اند، ضمن اشاره به جایگاه و اهمیت خانواده در ساختار اجتماعی ایران، آن را یک مگاپروژه تلقی و بیان می‌دارند که تحقیقات انجام شده دراین حوزه عمدتا بسیط، تقلیل گرایانه و گزینشی بوده و درمان چالش‌های این نهاد، یک نگاه جامع و استراتژیک می‌طلبد. ایشان در ادامه با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و دیگر نهادهای رسمی و غیر رسمی مرتبط با خانواده، هر نوع نگاه مقطعی و تجویزهای موردی را عامل تشدید مشکلات در بلند مدت عنوان می‌نمایند. دکتر صالحی امیری در این برنامه با ارائه آمارهای مقایسه‌ای در رابطه با ازدواج، طلاق، زنان سرپرست خانوار، ناهنجاری‌های درون خانواده، مشکلات هویتی، تغییر نهادهای مرجع و… به تحلیل تهدیدات مرتبط با خانواده ایرانی پرداخته و راهکارهایی را برای مقابله با این تهدیدات عنوان می‌نمایند.
رادیو مفید
خانواده ایرانی، چالش ها و راهکارها