برنامه یکصد و هشتاد و سوم

نقد کتاب: اسباب التحریم فی النکاح (موانع نکاح در فقه امامیه)

این برنامه در سال ۱۴۰۱ برگزار شده است. حجت الاسلام موسوی اردبیلی (مولف کتاب) در ابتدای جلسه با ارائه توضیحاتی پیرامون شمای کلی این کتاب دو جلدی، بیان می‌دارند که در نگارش این کتاب سعی شده است که تبعیت محض از اقوال علمای گذشته نشود و مباحث به گونه‌ای طرح گردد تا اهل تحقیق را در حد توان، از مراجعه به سایر آثار بی‌نیاز نماید. در ادامه برنامه نیز ناقدان مهمترین امتیازات کتاب را جامعیت، نگاه تحلیلی و اجتهادی، تفصیل مباحث به جای اختصار گویی، بیان اقوال شیعه و سنی و توجه خاص به مسائل مستحدثه بیان می‌کنند و برخی اشکالات در باب ساختار شکلی، تعبدی‌سازی مسائل غیر تعبدی، کثرت غیر لازم اقوال و نیازمند بودن برخی مطالب به ارجاع دقیق را عنوان می‌نمایند. بخش پایانی برنامه به پاسخ نویسنده به نقدهای ارائه شده و نیز پرسش و پاسخ حضار اختصاص دارد.
حقوق
نقد کتاب: اسباب التحریم فی النکاح (موانع نکاح در فقه امامیه)

سخنران (ها)

سید علی موسوی اردبیلی