دکتر رنانی در این سخنرانی که در سال ۱۳۸۳ ارائه نموده اند، ضمن شرح مفاهیم پایه مربوط به سرمایه اجتماعی، مهمترین چالش‌های اقتصاد ایران را در قالب سوالاتی مطرح نموده و در ادامه ضمن بیان تجارب دیگر کشورها، تحلیل خویش از تأثیر سرمایه اجتماعی در حل معضلات اقتصادی کشور را به بحث می‌گذارند. ایشان سرمایه اجتماعی را از مهمترین فاکتورهای موثر بر فرایندهای اقتصادی از جمله تولید، مبادلات و به طور کلی توسعه قلمداد نموده و کاهش سرمایه اجتماعی را از علل عمده انجماد اقتصادی عنوان می‌نمایند. بخش پایانی برنامه به پرسش و پاسخ اختصاص دارد.

عضویت دکتر مهدی مظهر قراملکی در هیات علمی دپارتمان اقتصاد دانشگاه مفید

دکتر مهدی مظهر قراملکی (متولد ۱۳۶۲، قم) استادیار دپارتمان اقتصاد دانشگاه مفید است. ایشان کارشناسی «مهندسی شیمی» را در دانشگاه صنعتی شریف (۱۳۸۵)، کارشناسی ارشد «اقتصاد اسلامی» را در دانشگاه مفید (۱۳۹۷) و دکتری «اقتصاد بین الملل» را در دانشگاه مفید (۱۴۰۲) گذرانده‌اند.