750×1000

همایش بین المللی حقوق بشر و گفتگوی تمدن‌ها

ارديبهشت 1380
هدف از برگزاري اين همايش ايجاد فرصتي براي انديشمندان سراسر جهان براي گفتگو پيرامون مفاهيم مربوط به حقوق بشر و به ويژه بررسي اين مفاهيم از نگاه اديان و تمدنهاي گوناگون و تبيين نقاط اشتراك و اختلاف آنها بود.
اين همايش هفت محور اصلي به شرح زير داشت:
1- مباني نظري حقوق بشر از ديدگاه اديان و تمدن ها
2- اديان، تمدن ها و آزادي عقيده و مذهب
3- اديان و اقليت هاي ديني
4- آزادي انديشه و بيان از نگاه اديان و تمدن ها
5- اديان، تمدن ها و حقوق همبستگي
6- اديان، تمدن ها و مساله جنسيت
7- حقوق بشر از پندار تا واقعيت

کمیته علمی

برخی از کدهای کوتاه و تگ های HTMML مجاز هستند

حقوق متقابل مسلمانان و اهل كتاب | جعفر آرياني

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

همراهان

برخی از کدهای کوتاه و تگ های HTMML مجاز هستند