ایمیل |  سامانه کتابخانه |  سامانه اداری |  سامانه آموزش |  سامانه تغذیه |  انتشارات |  مرکز رایانه |  كانون دانش آموختگان |  سامانه نشریات

عنوان : اكران و نقد فیلم سینمایی «ضد گلوله»‌در دانشگاه مفید
 ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
به گزارش روابط عمومي دانشگاه مفيد، فیلم سینمایی «ضدگلوله»  (دارنده دیپلم افتخار بهترین فیلم و سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه سی‌امین دوره جشنواره فیلم فجر) یکشنبه ۹۱/۷/۱۶  با حضور برخی عوامل از جمله مهدی فقیه و رضا رخشان، در دانشگاه مفيد اکران و مورد نقد و بررسی قرار گرفت .

آقای مهدي فقیه از بازیگران شاخص فیلم دفاع مقدس با اشاره به سخن امام خمینی (ره) كه' بچه های ما یك شبه ره صد ساله را طی كردند' بیان داشت: به جای اینكه این بچه ها را به تصویر بكشیم، جدیداً در كار دفاع مقدس به دنیال رد لاستیك تویوتاها هستیم. ايشان گفت اگر نگاهی به فیلم های گذشته دفاع مقدس همچون هور در آتش، ستارگان خاك، لیلی با من است بیندازید ،مشاهده مي كنید در آن زمان در فیلم ها نوعی قداست در مورد جبهه وجود داشت.این بازیگر با اشاره به دو فیلم «هوردرآتش» و «ستارگان خاك» افزود: هوردرآتش ، فیلمی بود كه به بخش فلسفه دانشگاه شیكاگو راه یافت . فیلم «ستارگان خاك» قصه نیست، بلكه یك واقعیت است كه به مرور داستان زندگی شهید عبدالنبی یحیایی می پردازدکه بعد از گذشت 10 سال از شهادتش، هنگامی كه به مرمت قبراو می پردازند ، متوجه می شوند كه هنوز بدن او صحیح و سالم است.

اين  دانش آموخته رشته سینما بیان كرد: اصولا كار فیلم دفاع مقدس كه خوشبختانه مردم من را به عنوان بازیگر فیلم دفاع مقدس می شناسند ، سخت و مشكل است درغرب ، فیلم های اكشن و جنگی در استودیو ساخته می شود اما در ایران ما مجبوریم در شرایط و محیط جنگی قرار بگیریم.
فقیه اضافه كرد: كار در فیلم های جنگی، واقعا سخت است، به عنوان مثال سكانس كوتاهی كه در فیلم 'ضد گلوله' مشاهده می كنید به مدت چهار شب طول كشید تا فیلمبرداری شد چرا كه من باید لباسی نازكی در هوای سرد شهرك سینمایی می پوشیدم و روی آب راه می رفتم و اگر عشق به فیلم دفاع مقدس نبود، هرگز نمی توانستم این سكانس كوتاه را بازی كنم.
وی همچنبن در انتقاد به ترویج صوفی گری و تقابل آن با شیعه گفت: این روزها در كارهای سینمایی جدید برای نشان دادن یك عارف، از نمادهایی چون لباس سفید بلند ، دف و تار و این گونه نشانه های تصویری استفاده می شود كه به نوعی ترویج صوفی گری است در حالی كه در هور در آتش ، عارف ما نشانه ای نداشت بلكه عرفای ما در طول تاریخ همچون حضرت امام (ره) بعد از ارتحالشان معلوم شد چه مقام بالایی در شعر و عرفان داشتند.
اين برنامه به همت معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه مفيد برگزار شد.