دپارتمان ها
دانشجويي و فرهنگي

عنوان : نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارك های علم و فناوری سراسر كشور در همدان برگزار شد.
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۹
به گزارش روابط عمومي دانشگاه مفيد، نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری سراسر کشور روز سه شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ در دانشگاه بوعلی سیناي همدان برگزار شد.

در اين نشست كه با حضور دکتر منصور غلامی (وزیرمحترم علوم، تحقیقات و فناوری)، دکتر عبداللهی نژاد (سرپرست اداره کل روابط عمومی وزارت علوم) و مديران دانشگاه ها و مراكز پژوهشي سراسر كشور برگزار شد، دكتر محمد عاملي (مدير روابط عمومي دانشگاه مفيد) نیز شركت داشتند.

دكتر غلامي با تأکید بر نقش مهم روابط عمومی در اطلاع رسانی به آحاد جامعه، تصریح کرد: شبکه اطلاع رسانی واحد های مربوط به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باید در استان ها ایجاد شود و با همپوشانی و تعامل این شبکه ها اعلام دستاوردهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مناطق ده گانه در بستر یک شبکه ملی روابط عمومی ها باشد و در این راستا از تعامل با دانشجویان و واحدهای فرهنگی دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری باید بهره گرفته شود. ایشان با اشاره به اولویت اخبار منتشر شده از سوی روابط عمومی ها، وجود کارشناسان را برای اولویت بندی و تعیین درجه تأثیرگذاری اخبار و نیز انتشار اخبار ارزشمند در حوزه های مختلف یادآور شدند.

دکترعلیرضا عبداللهی‌نژاد(سرپرست اداره كل روابط عمومي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري) دیگر سخنران این نشست کشوری بود. دکتر عبداللهی نژاد طی سخنانی اظهار داشت: در دورانی به سر می‌بریم که به گواه اندیشمندان و صاحب‌نظران حوزه ارتباطات، عصر جامعه خبری و اطلاعاتی است و اطلاعات به عنوان موتور محرک جوامع شناخته می‌شوند.

وی با بیان اینکه اساس و بنیان زندگی انسان بر پایه اطلاعات بنیان شده است، افزود: تمامی ساحت‌ها و حوزه‌های زندگی انسان تحت‌تأثیر ارتباطات قرار دارد بنابراین روابط عمومی‌ها به عنوان گوش‌شنوا، چشم‌بینا و وجدان بیدار سازمان‌ها و مؤسسات بسیار تأثیرگذار هستند.
دکترعبداللهی‌نژاد با اشاره به اینکه روابط عمومی‌ها باید به فناوری‌های روز مجهز شوند، تأکید کرد: آنچه در این عصر باید مورد توجه قرار گیرد، فاصله گرفتن از کارکردهای سنتی و کلیشه‌ای که روابط عمومی‌ها در دوران حیات سنتی خود داشتند و مجهز شدن به تکنیک‌ها، تاکتیک و فنون جدید در حوزه روابط عمومی است.
وی خاطرنشان کرد: در فضای رسانه‌ای حاضر که شبکه‌های نامتناهی مجازی از طریق سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در حال فعالیت هستند، اگر به فناوری‌های روز مجهز نباشیم از آنها عقب خواهیم ماند.
سرپرست روابط عمومی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: نشست‌های هم‌اندیشی مدیران روابط عمومی‌ دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری کشور پس از چند سال وقفه دوباره احیا شده است و انشاالله با برگزاری نشست‌های فصلی با مدیران مناطق ۱۰ گانه، پویایی، نشاط و روح جدید را در بدنه روابط عمومی‌ها وارد خواهیم کرد.
وی افزود: آنچه در این نشست یک‌روزه به دنبال آن هستیم لزوم بازآرایی و ارتقای ساختار روابط عمومی‌ها مبتنی بر شرایط جدید سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فناورانه است.

مدير روابط عمومي دانشگاه مفيد كه به اين همايش يك روزه دعوت شده بود،‌ آن را سازنده و مثبت ارزيابي كرده و ضمن تأکید بر لزوم هم اندیشی و هم افزایی از طریق انتقال دانش و تجربیات ارزشمند بین روابط عمومی دانشگاهها به منظور ارتقاء توانمندی، کارآمدی و جایگاه روابط عمومی در دانشگاه، افزود: افزایش تعامل و توسعه ارتباطات بین دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و سایر مراکز علمي و پژوهشي كشور با مساعدت روابط عمومي ها، به ارتقاي سطح علمي، پژوهشي و فرهنگي جامعه كمك خواهد كرد.

All Content by Mofid University is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License